Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

28 august 2017

Top 5 cele mai puternice zodii ale Horoscopului


Tarie de caracter, capacitatea de a se reinventa, puterea de a spune lucrurilor pe nume si indrazneala de a cere de la viata ceea ce li se cuvine. Acestea sunt trasaturile dominante ale celor mai puternice zodii. Este si zodia ta una dintre acestea?

1. Zodia Scorpion
Prin felul cum actioneaza in viata, Scorpionii sunt mai diferiti decat restul zodiilor. Scorpionii nu se lasa coplesiti de emotii, ceea ce ii ajuta sa ia decizii mai coerente adesea. Ei nu se linistesc pana nu isi ating orice obiectiv pe care il au in plan, oricat de mult ar dura.
Cei nascuti sub acest semn par adesea mult mai aroganti, inspira un aer de superioritate si uneori se pot arata dificili si greu de multumit. Fara indoiala, Zodia Scorpion este cea mai puternica zodie a Horoscopului.
2. Zodia Leu
Cei nascuti in Zodia Leu sunt constienti de farmecul lor si in acest fel au puterea de a domina. Sunt increzatori in fortele proprii, nu se tem sa intreprinda pasii necesari pentru a-si atinge obiectivele. Cei din aceasta zodie sunt nascuti sa fie lideri si nimic nu le poate sta in cale atunci cand isi doresc ceva de la viata.
3. Zodia Berbec
Persoanele nascute in Zodia Berbec sunt dominate de forta lui Marte, Zeul Razboiului. Aceste persoane au determinare innascuta, tenacitate si putere de caracter. Cei nascuti in Berbec sunt incapatanati, dar au intotdeauna un motiv intemeiat sa se impotriveasca. Mai devreme sau mai tarziu, cei care le neaga opinia le vor da dreptate. Berbecii sunt puternici intr-un mod autentic, impun respect si sunt capabili.
4. Zodia Taur
Cei nascuti in Zodia Taur au un temperament ambitios. Sunt luptatori si supravietuitori nu se dau batuti absolut niciodata. Dupa orice cadere devin mult mai puternici si mai intelepti. Sunt foarte dedicati si devotati oamenilor pe care ii iubesc si lupta pentru acestia de asemenea.
5. Zodia Rac
Zodia Rac este adesea definita ca fiind o zodie a celor sensibili. Dar cei nascuti sub aceasta zodie sunt foarte persistenti si foarte clari cu privire la absolut orice isi doresc de la viata. Cei din Zodia Rac reusesc sa realizeze lucruri incredibile in viata datorita capacitatii lor atipice de a se focusa asupra unui obiectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu