Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

28 august 2017

7 OBICEIURI ALE PERSOANELOR CARE ISI URMEAZA VISURILE

Exista cateva obiceiuri comune care i-au ajutat sa isi urmeze visurile si sa nu se dea batuti. Cel mai bun lucru este faptul ca acestea sunt obiceiuri pe care si noi le putem include in viata noastra. 
Oamenii care stiu ce vor de la viata si care au cu adevarat succes nu au ajuns unde sunt acum doar pentru ca au fost norocosi sau pentru ca au crescut intr-un mediu in care se incuraja increderea.
Exista cateva obiceiuri comune care i-au ajutat sa isi urmeze visurile si sa nu se dea batuti. Cel mai bun lucru este faptul ca acestea sunt obiceiuri pe care si noi le putem include in viata noastra.
Am gasit pe mindbodygreen 7 obiceiuri ale oamenilor care isi urmeaza visurile:
1. Ei vad provocarile ca noi oportunitati
Majoritatea oamenilor interpreteaza temerile ca fiind obstaacole si tind sa fuga de ele. Cei care isi traiesc cu succes scopul au dezvoltat capacitatea de a vedea frica ca un semn al faptului ca trebuie sa mearga mai departe, sa aiba curaj si sa transforme aceasta teama intr-o oportunitate de a face ceva frumos in viata lor.
2. Ei vad viata ca un joc
Avand aceasta viziune a vietii, ei sunt mult mai creativi, mai liberi, mai dornici de aventura. Aceasta idee cultiva, de asemenea, si calitatile de rezistenta, rezolvarea problemelor cu usurinta si increderea de a isi asuma riscuri pentru a ajunge acolo unde isi doresc.
3. Pentru ei exista o singura optiune
Traindu-si viata asa cum vor, sunt foarte hotarati sa isi transforme visurile in realitate; nu pun raul in fata si niciodata nu zic "Daca nu va functiona, imi voi gasi un loc de munca."
4. Spun intotdeauna adevarul
Ei sunt capabili sa spuna tot ce au pe suflet deoarece fac un efort constient de a se conecta la dorintele lor, la vocea interioara si la spiritualitatea lor, fara teama de a se judeca (sau de a fi judecati).
5. Nu sunt doar visatori: actioneaza in functie de dorintele pe care le au.
In loc sa se blocheze in visurile lor, ei intra in actiune si fac orice pentru a ajunge acolo unde trebuie. Fie ca renunta la un loc de munca, la o relatie care ii trage in jos, investesc in propria persoana sau se muta intr-o alta localitate... ei au curajul de a face ce altii nu indraznesc.
6. Stiu ca merita ce-i mai bun.
Ei se asteapta ca ceea ce viseaza sa se intample. Stiu ca merita sa castige bine, sa faca ceea ce iubesc, sa ajunga acolo unde isi doresc. Secretul este ca niciodata nu isi pierd rabdarea - ei se asteapta la cele mai bune, chiar daca nu au toate raspunsurile cu privire la modul in care se va intampla.
7. Isi construiesc propriile reguli
Ei isi creeaza propriile reguli in loc sa se incadreze in normele societatii. Ei iau decizii dintr-un loc in care stiu ca vor ajunge (si nu din locul in care cred ca ar putea ajunge). Acest lucru le ofera posibilitatea de a isi proiecta propriul destin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu