Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

21 august 2017

MELODIA CARE CURATA INIMILE DE URA, ANXIETATE SI STRES

In cazul in care sunteti in cautarea unei melodii relaxante, care sa va ajute sa scapati de tot stresul acumulat de-a lungul unei zile intregi de munca, ati ajuns acolo unde trebuia.
Este una dintre cele mai frumoase melodii din lume si are efecte incredibile asupra sufletului si inimii tale.
In cazul in care sunteti in cautarea unei melodii relaxante, care sa va ajute sa scapati de tot stresul acumulat de-a lungul unei zile intregi de munca, ati ajuns acolo unde trebuia. Single-ul Only Time de la Enya este una dintre cele mai frumoase melodii lansate vreodata si are efecte incredibile asupra starii tale de spirit.
Multe persoane spun ca acest cantec ia toata ura acumulata in sufletul tau. Relaxeaza mintea, te scapa de anxietate si de stres si te ajuta sa vezi partea plina a paharului sau luminita de la capatul tunelului.
Daca pana acum majoritatea pieselor relaxante erau cantate doar la instrumente, Only Time este o melodie cu voce - o voce lina, care iti patrunde direct in suflet. Versurile au si ele o mica lectie de viata: nimeni nu stie ce urmeaza sa se intample... doar TIMPUL. Este momentul sa lasam in spate ranchiuna, sa ingropam trecutul, sa ne vindecam cicatricile si sa invatam sa ne bucuram de fiecare moment prezent pentru ca acesta este cel care conteaza cu adevarat.
Cine poate spune
Unde duce drumul
Unde se scurge ziua
...Doar timpul
Si cine poate spune
Daca dragostea ta creste
Asa cum inima ta o arata
...Doar timpul
Cine poate spune
De ce inima ta suspina
Cum dragostea ta zboara
...Doar timpul
Si cine poate spune
De ce inima ta plange
Cand dragostea ta minte
...Doar timpul
Cine poate spune
Cand se vor intalni drumurile
Ca dragostea ar putea fi in inima ta
...Doar timpul
Si cine poate spune
Cand ziua doarme
Daca noaptea pastreaza
Toata inima ta
Noaptea pastreaza, toata inima ta
Si cine poate spune
Daca dragostea ta creste
Asa cum inima ta o arata
...Doar timpul
Cine poate spune
Unde duce drumul
...Doar timpul
Cine stie... doar timpul
Cine stie... doar timpul...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu