Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

22 august 2017

ITI SIMTI SUFLETUL OBOSIT? 7 LUCRURI CARE ITI FURA ENERGIA

Energia sufletului tau trece prin tine si cand pierzi legatura cu acest flux, te vei simti slabita. Aproape ca o flacara interioara care incepe sa tremure la o adiere de vant. 
Toti avem momente in viata noastra cand simtim ca suntem la pamant si lipsiti de inspiratie. Toti avem momente cand ne simtim obositi si suntem intr-o nevoie disperata de odihna. Dar daca acest lucru persista, ar putea fi un semn ca sufletul tau este obosit, informeaza mysticalraven.
Chiar daca dormi 8 ore in fiecare noapte, daca sufletul tau este obosit, te vei trezi dimineata epuizata de energie. Energia sufletului tau trece prin tine si cand pierzi legatura cu acest flux, te vei simti slabita. Aproape ca o flacara interioara care incepe sa tremure la o adiere de vant.
Suntem multi cei care stim ca sufletul este obosit, insa sunt alte persoane care nu isi dau seama de acest lucru, motiv pentru care am gasit un mod de a determina daca ai sufletul obosit: freaca palmele intre ele rapid timp de aproximativ 30 de secunde pentru a activa centrul energetic, apoi separa usor mainile. Simti valuri de caldura sau furnicaturi/ intepaturi in palme? Trage separat de fiecare mana mai departe (si mai departe) pana in momentul in care nu mai simti energia dintre ele.
Daca nu simti nicio energie sau daca mainile se opresc brusc inainte de a ajunge la nivelul umerilor, acesta ar putea fi un semn ca energia ta este epuizata si sufletul este obosit.
Iata care sunt primele 7 lucruri care te pot face sa te simti obosita:
1. Nu esti sincera cu tine;
2. Spui DA cand trebuie sa spui NU;
3. Faci ceva fara un scop anume;
4. Te angajezi in argumente urate sau barfe;
5. Ai langa tine prieteni toxici sau oameni negativi;
6. Traiesti in dezordine;
7. Nu te iubesti.
Toate aceste lucruri pot avea un impact asupra sufletului tau si te pot face sa simti ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu propria viata.
In momentul in care sufletul este obosit pentru o perioada lunga de timp, aceste stari se pot manifesta ca depresia, lipsa de motivatie, pierderea intuitiei si poate genera chiar si comportamente obsesive.
Daca sufletul se simte obosit, este foarte important sa faci niste schimbari. Primul pas este identificarea radacinii problemei. O data identificata cauza, poti incerca sa gasesti modalitati pentru a o aborda.
Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa remediezi un suflet obosit:
- reincarca-ti energia folosind cristale; 
- curata-ti aura; 
- desfasoara o activitate spirituala; 
- mediteaza; 
- cultiva creativitatea; 
- mergi in vacanta; 
- practica afirmatiile pozitive; 
- iubeste-te.
Sufletul tau este foarte puternic, nu exista nimic cu care nu se poate descurca chiar daca este putin obosit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu