Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

18 august 2017

Horoscop: Top 4 zodii care nu te vor insela niciodata!


In relatiile stabile, onestitatea si dedicarea sunt ingrediente nelipsite. Sunt multi aceia care ne promit si luna de pe cer, insa putini aceia care reusesc sa se implice intr-o relatie amoroasa cu asumare.
Sigur, loialitatea este o trasatura care depinde de sistemul de valori al fiecaruia, insa in ceea ce priveste zodiile, 4 dintre acestea demonstreaza o persoanlitate dominata de tarie de caracter si onestitate in dragoste.
Horoscop: Top 4 zodii care nu te vor insela niciodata!
1. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurii cauta mereu stabilitatea si siguranta in relatii. Cand se indragostesc, taurii isi doresc sa puna bazele unei relatii de lunga durata. Nu sufera drama in relatii si nici sa joace tot felul de jocuri ale atractiei. Daca unui Taur ii place de cineva, acesta va fi pe deplin sincer in legatura cu sentimentele sale.
In relatiile lor amoroase, taurii sunt foarte autentici, comunica cu lejeritate cu partenerul/a iar aceasta deschidere le asigura un ingredient necesar relatiilor longevive. Taurii sunt foarte sinceri si atunci cand ceva nu merge vor spune, vor incerca sa remedieze situatia si sa recladeasca o relatie care scartaie.
2. Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele sunt foarte pasionale si dedicate in iubire. Iubesc din tot sufletul lor si ar face orice pentru persoana iubita. Persoanele nacute in fecioara se implica intr-o relatie doar atunci cand sunt sigure ca merita sa se implice. Fecioarele sunt persoane foarte sufletiste si atunci cand se implica intr-o relatie amoroasa vor da totul.
Nu suporta insa oportunismul si nici falsitatea. Au un simt extra pentru a descoperi minciunile, astfel incat cei din Fecioara sunt foarte sinceri si pretind acelasi lucru de la partener. Datorita intuitiei lor extraordinare, cei din Fecioara reusesc in general, sa isi gaseasca parteneri pe masura, care nu le tradeaza asteptarile.
3. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Pe locul 3 in topul celor mai fidele zodii se afla Balanta. Tot ceea ce isi doresc persoanele nascute in Zodia Balanta este sa traiasca o viata linistita, lipsita de probleme. Persoanele din aceasta zodie sunt foarte conservatoare atunci cand vine vorba despre relatiile amoroase. Investesc intr-o relatie doar atunci cand au certitudinea ca aceasta va conduce catre ceva stabil, frumos.
Trebuie sa se asigure ca persoana pe care au ales-o este capabila sa creeze un camin linistit si impreuna cu care eventual sa poata avea copii. Pentru ca cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte dedicati acestor valori in care cred, desigur ca nu vor da cu piciorul prea usor unei relatii stabile. Aventura nu este cartea lor.
4. Pesti (19 februarie – 20 martie)
Persoanele nascute in Zodia Pesti sunt persoane extrem de stabile. Cand se indragostesc, nu mai au ochi pentru altcineva si astfel este putin probabil ca vor insela. Pestii au tendinta de a-i trata pe cei pe care ii iubesc ca printi sau printese.
Ei pun mare pret pe relatia lor de iubire si au grija ca acest lucru sa reiasa din absolut fiecare gest pe care il fac. In mod special, pentru cei din Zodia Pesti intimitatea este un aspect important intro relatie, datorita profunzimii lor. Fiindca este mai greu sa stabileasca astfel de conexiuni intime satisfacatoare, este putin probabil ca o persoana din aceasta zodie sa renunte la spatiul intim pe care l-au descoperit alaturi de cineva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu