Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

22 august 2017

PROBLEME IN CUPLU: A PLECAT DE LANGA TINE? RECUCERESTE-L

Cum iti poti salva relatia atunci cand totul pare sa se destrame?
Exista o vorba care spune ca "ciorba reincalzita"nu mai are acelasi gust. Atunci cand o relatie de cuplu se tot rupe si se tot innoada, orice altceva e la mijloc dar nu iubire. Atunci cand e sa fie, este. Atunci cand e sa fie, lucrurile merg de la sine, fara opinteli.
Din varii motive - teama, singuratate, atractie, plictiseala ne aruncam cu capul inainte in relatii si ignoram micile semne care ne avertizeaza ca nu este tocmai ce trebuie. Apoi ne atasam, ne obisnuism, iar daca el hotareste la un moment dat sa plece, suspinam zile intregi. Un bun prieten avea o vorba: iubirea este libera ca o pasare. Daca eu sunt acela, se intoarce la mine. Daca nu, se duce mai departe.
Asadar, daca el hotareste sa plece sau iti cere o perioada de pauza, lasa-l. Va reveni tu esti aceea. La urma urmei, iti doresti sa iti petreci viata alaturi de un barbat care te iubeste. Iata cum il poti ajuta sa isi dea seama mai repede.
4 modalitati prin care iti poti salva relatia de cuplu
1. Pastreaza-ti echilibrul
Barbatilor normali la cap nu le plac femeile isterice, care fac drame. Arata-i ca, desi regreti plecarea lui, esti o persoana echilibrata capabila sa isi pastreze cumpatul chiar si momente dificile. Cam asa ar vrea sa fie mama copiilor lui.
2. Arata-i ca ii intelegi trairile si nevoile
Nici unui barbat nu ii plac batutul din picior si atitudinea de mi se cuvine. Si nici sa fie tratati ca un obiect sau catelus. Oamenii se schimba si la fel si trairile lor. Daca relatia voastra este construita si exista comunicare, ii poti arata ca ii intelegi momentul de confuzie si ca ii respecti decizia.
3. Fii superba
Nu arunca bani pe haine si nu-ti vopsi parul violet. Ci, pur si simplu, fii cea mai buna versiune a ta si asigura-te ca lucrul acesta este vazut de cat mai multa lume. Iesi in oras, socializeaza, umple-ti timpul pe care il petreceai cu el facand lucruri care iti fac placere sau chiar invatand ceva nou.
4. Pleaca intr-o calatorie
Desi ti-a spus ca isi doreste libertate, va fi in continuare tentat sa ia legatura cu tine. Sa pleci intr-o calatorie este una dintre cele mai bune modalitati de a pune distanta intre voi si de a-l face sa isi da seama cat de mult ii lipsesti. Sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu