Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

29 august 2017

INTR-O ZI VEI GASI DRAGOSTEA PE CARE O MERITI

Este in regula daca vrei sa vezi schimbari in viata ta. Este in regula daca refuzi sa faci urmatorul pas pana cand nu simti ca esti gata. Este in regula sa nu te grabesti. Nu este vina ta ca nu mai esti optimista cu privire la dragoste. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca refuzi sa te multumesti cu o farama de iubire. 
Intr-o zi te vei indragosti si, pentru prima data, totul va fi asa cum ar trebui sa fie.
Intr-o zi, cand nici macar nu te astepti, vei intalni adevarata dragoste.
Nu conteaza daca ai fost singura intreaga viata sau ai fost intr-o relatie toxica in tot acest timp. Nu conteaza daca nu mai crezi in dragoste sau o vezi doar ca pe ceva care te raneste. Nu conteaza daca sufletul tau este distrus si simti ca nu mai poti indura o alta despartire.
Nimic nu conteaza atunci cand adevarata dragoste vine si iti bate la usa.
Nu conteaza ca nu exista o conditie prealabila pentru iubire. Nu exista un calendar fix pe care trebuie sa il urmezi. Ar putea fi o zi aleatorie cand intalnesti ochii cu un strain din multime. O intersectare a privirilor care iti creeaza senzatia de fluturi in stomac si un sentiment cald in inima ta. O intalnire intamplatoare care se dovedeste a fi inceputul unei povesti frumoase.
Adevarul despre dragoste este ca vine cand nu o astepti...
Si poate ca asta este frumusetea ei. Dragostea apare din senin si te surprinde. Te scoate din rutina ta si te schimba complet. Iti lasa o amprenta asupra vietii tale si iti pune din nou zambetul pe buze.
Spre deosebire de trecutul tau in care aveai tendinta de a fi ingrijorata si de a astepta ca ceva rau sa se intample, acum te vei simti iubita si vei stii ca barbatul de langa tine nu iti va face niciodata inima sa sufere. In timp ce gandurile tale zburau peste tot si erai ingrozita de necunoscut, grabindu-te sa descoperi ce te asteapta in continuare, acum esti multumita si alegi sa lasi ca lucrurile sa se intample treptat si sa te bucuri de toate momentele minunate petrecute alaturi de persoana de langa tine.
Ai incredere in drumul pe care mergi. Incepi sa iti asculti instinctul, iar acesta iti spune sa iti urmezi inima.
Intr-o zi vei gasi dragostea pe care o meriti. Pana atunci, ai incredere ca totul va fi bine.
Este in regula daca vrei sa vezi schimbari in viata ta. Este in regula daca refuzi sa faci urmatorul pas pana cand nu simti ca esti gata. Este in regula sa nu te grabesti. Nu este vina ta ca nu mai esti optimista cu privire la dragoste. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca refuzi sa te multumesti cu o farama de iubire.
Si stii de ce? Pentru ca dragostea este singurul lucru in care nu trebuie sa faci compromisuri... NICIODATA. Nu te multumi niciodata cu o persoana care iti face inima sa sufere. Nu accepta niciodata mai putin decat meriti.
Tu meriti sa primesti raspuns la mesajul pe care il trimiti. Meriti ca cineva sa fie fericit ca isi petrece timpul alaturi de tine. Meriti promisiuni devenite realitate. Meriti o relatie reala si nu ceva ambiguu.
Meriti pe cineva cu care poti fi sincera si pe care sa il prezinti cu mandrie oamenilor din viata ta. Meriti pe cineva care iti face ochii sa straluceasca de fericire si iti da motive sa fii fericita in fiecare zi. Meriti pe cineva pe care sa il poti lua in brate cand ai nevoie.
Intr-o zi, vei gasi dragostea pe care o meriti. Ai rabdare, acea zi va veni... pana atunci fii fericita asteptand!
sursa material: thoughtcatalog.com
www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu