Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

18 august 2017

CUM FOLOSESTI LEGEA UNIVERSALA A INTELEPCIUNII PENTRU A TE ELIBERA DE KARMA TRECUTULUI


Dragostea neconditionata ne ajuta sa ne concentram asupra lectiilor invatate si asupra experientelor pe care le-am avut si care ne-au ajutat sa iertam ii iertam pe altii, indiferent de cat de rele au fost daunele. 
Relatiile dificile repetate (in mod regulat) si sentimentele constante de regret pentru ca ai ranit pe altcineva sunt semne clare ale relatiilor karmice. Legea universala ne ajuta sa traim in armonie si echilibru. In cadrul acestei legi, fiecare actiune are o reactie corespunzatoare. Acceptand aceasta lege, atingem pacea sufletului si armonia interioara.
Cum functioneaza legea universala a intelepciunii si cum sa vindecam relatiile karmice
Continuam sa ne gasim in acelasi tip de relatie si, in acelasi timp, continuam sa facem aceleasi si aceleasi greseli. Acesta este momentul in care legea universala a intelepciunii ne poate veni in ajutor.
Legea universala a intelepciunii elibereaza cealalta persoana sau oameni de roata karmei, iertandu-i cu dragoste neconditionata.
Dragostea neconditionata ne ajuta sa ne concentram asupra lectiilor invatate si asupra experientelor pe care le-am avut si care ne-au ajutat sa iertam ii iertam pe altii, indiferent de cat de rele au fost daunele.
Este posibil sa ne fie dificil sa intelegem acest lucru. Cu toate acestea, inainte de a ne afla aici, eram intr-o alta etapa a vietii noastre, simtind doar iubire neconditionata pentru altii. Insa, din cauza greselilor pe care le-am comis intr-o viata anterioara, ne-am intors sa experimentam aceste greseli din perspectiva celeilalte persoane. Prin urmare, am incheiat un contract de suflet cu acea persoana pentru a putea rezolva problema.
Ideea era de a pune capat rotii karmice. Cu toate acestea, dupa ce am intrat in aceasta viata, durerile lectiilor ne-au distras atentia de la atingerea intentiei noastre initiale.
Dolores Cannon, un hipnoterapeut cunoscut a declara pentru lifecoachcode.com: "Oamenii continua sa revina la aceasta intrupare de nenumarate ori pentru ca ei continua sa faca aceleasi greseli. Karma este ca o melasa, te blochezi usor in ea. Ati facut vreodata aceleasi greseli din nou si din nou? Este momentul sa va eliberati de karma negativa."
Trebuie sa invatam iertarea pentru a ne elibera de karma trecutului
Ce trebuie sa retii:
S-ar putea sa fi trecut prin relatii dificile in trecut, incearca sa consideri eliberarea persoanelor prin iertarea lor si oferindu-le iubire neconditionata. Sa faci asta poate fi cel mai dificil lucru pe care l-ai facut in intreaga ta viata. Insa trebuie sa o faci nu doar pentru linistea acelui suflet, ci si pentru cea a sufletului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu