Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

28 august 2017

CELE MAI RAPIDE 20 DE METODE PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA

Exista un sistem de a fi fericit si, daca intelegem acest sistem, putem lucra la el si il putem aplica in viata noastra pentru a ajunge la o stare fericita si sanatoasa. 
Este usor sa te uiti la oamenii fericiti si sa vezi caracteristici similare - cum ar fi modul in care se inconjoara cu cei dragi si ca nu le pasa ce gandesc ceilalti. Insa oare exista mai mult (mult mai mult) pentru reteta magica de a fi fericit decat sa adopti doar aceste obiceiuri simple?
Dorinta de a fi fericita s-a schimbat dramatic in ultimele decenii. La mijlocul anilor '90 pentru fiecare studiu despre fericire era publicat si un studiu despre tristete. Astazi, peisajul psihologic arata mult mai diferit; psihologia pozitiva este o miscare care nu doar ca ne ajuta sa intelegem cum ajungem la fericire in viata, insa si cum putem prospera.
Potrivit mindbodygreen, cele mai multe studii concluzioneaza ca cei mai fericiti oameni iarta cu usurinta, ca acestia cauta iubire si ca nu se compara cu ceilalti oameni. Insa ce altceva mai putem face cand vine vorba despre fericire?
Exista un sistem de a fi fericit si, daca intelegem acest sistem, putem lucra la el si il putem aplica in viata noastra pentru a ajunge la o stare fericita si sanatoasa.
Iata care sunt cele 10 lucruri pe care nu trebuie sa le mai faci si 10 lucruri pe care trebuie sa le faci daca vrei sa grabesti drumul catre a avea o viata mai buna si mai frumoasa.
La ce sa renunti pentru a fi fericita:
1. Nu iti mai cere scuze;
2. Nu iti mai insela viitorul cu trecutul;
3. Nu permite societatii sa iti dicteze soarta;
4. Nu te compara cu cei din jurul tau;
5. Nu fii dura cu tine;
6. Nu cauta fericirea prea departe;
7. Nu astepta ca cei din jurul tau sa se schimbe;
8. Nu te gandi la defectele tale;
9. Nu lasa ca teama sa te impiedice sa mergi mai departe;
10. Nu crede ca trebuie sa fii fericita tot timpul.
Ce trebuie sa incepi sa faci pentru a fi fericita:
1. Exprima-te creativ;
2. Ai incredere in inima ta! Ai incredere in tine!
3. Apreciaza cat de frumos este sufletul tau!
4. Fii recunoscatoare pentru ceea ce ai in timp ce muncesti sa ajungi acolo unde iti doresti;
5. Fii dispusa sa ii ierti pe cei care ti-au gresit;
6. Inconjoara-te de oamenii care te inspira;
7. Urmareste drumul catre fericire cu multa bucurie si cu entuziasm;
8. Viseaza mai mult... mult mai mult;
9. Antreneaza-ti creierul sa vada binele din toate lucrurile;
10. Ai incredere ca totul va fi bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu