Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

18 august 2017

CELE 5 TRASATURI ALE UNUI PARTENER EVOLUAT

Cu totii avem o forta puternica, electrica si magnetica in interiorul nostru care ne face sa exercitam o forta de atractie fata de ceilalti.
Te-ai intrebat vreodata cum este posibil sa intri intr-o camera si sa fii imediat atrasa de cineva pe care nici macar nu-l cunosti? Ca impinsi de un camp magnetic, va apropiati unul de celalat pana cand va pierdeti intr-o conversatie plina de subintelesuri.
Cu totii avem o forta puternica, electrica si magnetica in interiorul nostru care ne face sa exercitam o forta de atractie fata de ceilalti. Intre indragostiti, aceasta energie magnetica este amplificata. Atunci cand invatam sa o acceptam si sa o imbratisam, o putem folosi pentru evolua prin actul sacru al sexului.
Un partener evoluat este constient de acest lucru si va folosi aceasta energie magnetica pentru a duce experienta voastra initima la inaltimi pe care nu le-ai crezut niciodata posibile. Stie ce iti place si ce nu, care iti sunt punctele sensibile, fara sa ii spui. Iti poti da seama daca ai intalnit un astfel de barbat inainte de a ajunge in dormitor. Iata cateva semne:
1. Traieste in momentul prezent
Un partener evoluat intelege ca sexul poate fi o experienta meditativa. Mintea sa nu rataceste. El nu se gandeste la altceva in afara de ceea ce se simte in acel moment.
2. Sexul nu este doar despre sex
Un partener evoluat stie ca nu exista un scop final atunci cand vine vorba de sex si ca nu exista nici o graba. Sexul nu este despre orgasm, ci despre experienta. Despre intarirea legaturii emotionale, psihologice si spirituale.
3. Se uita in ochii tai
Un partener evoluat doreste sa iti vada sufletul si sa se conecteze cu spiritul tau. Privind profund in ochii partenerului tau te poti conecta cu el de la suflet la suflet si spirit la spirit, iar energia curge liber.
4. Nu este egoist
O persoana care este egoista in general, va fi egoista si in pat. Un iubit egoist nu va avea o conexiune emotionala cu tine si va alege pozitia care ii convine cel mai mult. Un partener evoluat va incerca sa ia lucrurile lent si va incerca diferite pozitii pentru a obtine fluxul energetic adecvat.
5. Energia lui este magnetica
Un partener evoluat se poate juca cu corpul tau energetic. El va dori ca tu sa experimentezi extazul si iluminarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu