Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

1 septembrie 2017

Horoscop SEPTEMBRIE 2017: Ce aduce nou inceputul toamnei in viata ta?


Luna septembrie 2017 aduce numeroase aspecte pozitive pentru noi toti. Va fi o etapa de transformare si de maturizare. Pentru multi dintre noi, septembrie 2017 va avea un impact important asupra carierei.

Horoscop septembrie 2017 pentru toate zodiile
Berbec
Aceasta va fi o luna de tranzitie pentru persoanele nascute in Zodia Berbec. Prioritatile tale se vor muta din zona domestica inspre cariera si succesul personal, luna aceasta. De altfel, vei avea parte de un stimulent serios luna aceasta in ceea ce priveste cariera. Venus, Jupiter si Marte conspira pentru binele tau personal si te ajuta in dezvoltarea profesionala, aceasta urmatoare luna fiind definitorie pentru urmatoarea etapa din viata ta, in ceea ce priveste cariera.
In dragoste, cei singuri ar trebui sa isi aduca amintea ca nu perfectiunea conteaza. Pentru toti cei din aceasta zodie, sanatatea va fi de asemenea un motor excelent in toate aspectele vietii.
Taur
Persoanele nascute in zodia Taur ar trebui sa se focuseze asupra problemelor legate de zona familiei in septembrie 2017. Aspectele legate de cariera nu vor fi o prioritate pentru voi, pentru ca veti simti nevoia sa rezolvati tot ceea ce va apasa in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati. Mercur va fi foarte prietenos cu voi in acest sens, ajutandu-va cu multa fermitate dar si compasiune fata de cei pe care ii iubiti, astfel incat sa va exprimati cu usurinta nevoile si asteptarile pe care le aveti.
Astfel, atmosfera de familie va fi pasnica si benefica voua. In ceea ce priveste sanatatea, aveti nevoie de un nou program mai sanatos si o dieta corespunzatoare cerintelor corpului vostru.
Gemeni
Persoanele nascute in Zodia Gemeni ar trebui sa se concentreze asupra puterii lor emotionale. Luna septembrie 2017 va fi un moment cand voi va veti redescoperi puterea voastra interioara. Acea energie datatoare de forta si incredere. Va fi un moment al revelatiilor si maturizarii, cand veti intelege foarte clar ca fiecare pas pe care il faceti trebuie sa fie constient si asumat, fie ca vorbim de relatii sau cariera.
Permite-ti in aceasta luna mai multa preocupare pentru sanatate. Ofera-ti momente de relaxare si alint.
Zodiac - septembrie 2017
Rac
Persoanele nascute in Zodia Rac vor avea parte de o perioada de respiro. Veti simti in mod natural nevoia de a va retrage si de a lasa lucrurile sa fie exacta asa cum sunt, fara a mai simti nevoia sa aveti vreun control. Datorita pozitionarii sale, Saturn va ajuta sa luati cele mai bune deciziii, dintr-un loc seren al acceptarii momentului prezent, cu tot ceea ce este. In ceea ce priveste sanatatea va veti simti energici.
Leu
In luna septembrie 2017, persoanele nascute in zodia leu se simt independente si pline de energie, fiind atrase de distractie si buna-dispozitie.
Marte va ajuta foarte tare in ceea ce priveste aspectele profesionale si energia voastra din timpul liber o transferati cu usurinta inspre cariera. Luna va influenta claritatea voastra in privinta strategiilor financiare. Persoanele singure din leu pot privi increzatoare spre urmatoarea perioada care va fi potrivita iesirilor si socializarii.
Fecioara
Persoanele nascute in Fecioara vor fi preocupate de problematici casnice, treburi de familie, probleme practice care nu mai sufera amanare. Va fi o luna cand persoanele din zodia fecioara vor lua decizii de familie importante, care le vor propulsa practic, intr-o noua etapa a vietii, fie ca este vorba despre decizia de a schimba locuinta, de a avea un copil, de a se muta in cuplu. Din punct de vedere financiar veti avea parte de turbulente.
Romantismul ramane insa la cote inalte, mai ales in ceea ce le priveste pe fecioarele care au initiat de curand o relatie.
Balanta
Persoanele din zodia Balantei au parte de o perioada spirituala, benefica pentru linistirea lor sufleteasca. Venus aduce multa senzualitate in vietile voastre, piperand in mod pozitiv relatiile de cuplu pe care le aveti. Din punct de vedere financiar va puteti baza pe ajutorul bine-venit al partenerului sau parteneri. Spiritualitatea va ajuta sa va mentineti de asemenea, sanatataea la cote optime.
Scorpion
Scorpionii se vor concentra asupra carierei in septembrie 2017. Veti avea parte de oportunitati financiare care se vor ivi in mod neasteptat. Odata cu abundenta financiara, se deschid portile abundentei afective. Va veti simti mai conectati si mai prezenti in relatiile voastre de iubire.
Sagetator
Persoanele din zodia Sagetator se vor concentra la randul lor asupra carierei in luna septembrie 2017. Cresterea voastra profesionala va fi uluitoare. Aceeasi energie se manifesta si in viata amoroasa, mai ales in ceea ce ii priveste pe sagetatorii singuri. Si la capitolul sanatate veti sta superb.


Capricorn
Persoanele nascute sub semnul Capricorn vor avea de asemenea o perioada cand se vor concentra mai degraba pe aspecte legate de profesie si cariera. Cresterea lor va fi atat de spectaculoasa incat ii vor impresiona pe cei apropiati, iar suportul acestora marcheaza de asemenea un aspect important al vietii: a sti ca esti sprijinit, de valoare si important in ochii celor pe care ii iubesti. Luna va influenta in mod pozitiv viata sexuala a persoanelor din Zodia Capricorn.
Varsator
Varsatorii ar trebui sa se pregateasca pentru provocari importante pe care le aduce cu sine luna septembrie 2017. Pluto si Marte vor impulsiona motoarele carierei, va vor inspira pentru alegeri importante si benefice pentru urmatoarea etapa din viata voastra.
In dragoste veti avea parte de momente pasionale si de asemenea esentiale pentru dezvoltarea voastra. In ceea ce priveste sanatatea, veti sta de asemenea bine, daca veti pune accentul pe un stil de viata sanatos si pe o grija mai asumata fata de corpul vostru.
Pesti
In septembrie 2017, cei din Zodia Pesti vor trebui sa se adapteze unor situatii noi, descoperindu-si abilitati persoanele de care nu erau pe deplin constienti. Cu toate acestea, veti avea aproape prieteni si oameni influenti care vor fi gata sa va fie alturi in momente mai dificile. Soarele, Venus si Luna va dinamizeaza viata romantica si va promit momente fabuloase, de neuitat! Aveti nevoie sa fiti mai atenti in ceea ce priveste sanatatea voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu