Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

30 octombrie 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017! Dezamagiri in dragoste, impliniri in cariera


Luna noiembrie vine cu vesti bune si vesti proaste pentru majoritatea nativilor. In timp ce unii au parte de impliniri in plan sentimental si esecuri in cariera, altii trec prin perioade dificile in ceea ce priveste viata de cuplu, dar au parte de impliniri in cariera. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie, in functie de zodie.

Berbec
Berbecii acorda o mare importanta vietii de familie in luna noiembrie. Problemele sentimentale ale nativilor ies la iveala si acestia fac tot posibilul sa le rezolve. In cariera, nativii vor munci pe branci, insa au mare noroc la bani, care vor veni din toate partile, in noiembrie.

Taur
In noiembrie, Taurii singuri au sanse mari sa-si intalneasca iubirea. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie se bucura de intelegere si armonie. In ceea ce priveste cariera, nativii au parte de o luna aglomerata, in care lucreaza sub presiune si se confrunta cu situatii neasteptate. Sunt favorizate colaborarile si parteneriatele.

Gemeni
Gemenii aflati deja intr-o relatie de cuplu, au o viata sociala mult mai activa. Se bucura de iesiri alaturi de partener si prieteni si chiar de calatorii. Cei singuri isi doresc mai mult ca niciodata sa-si gaseasca perechea. In cariera, nativii au parte de implinisi profesionale si recompense financiare neasteptate.

Rac
Racii aflati intr-o relatie se bucura de traiul in doi si sunt dornici sa experimenteze noi lucruri. In schimb, pentru cei singuri, luna noiembrie este perfecta pentru intalniri si chiar pentru a se indragosti. In ceea ce priveste cariera sunt favorizate comunicarea si drumurile. Pentru Raci, banii vor veni doar prin munca sustinuta.

Leu
Leii sunt pusi pe fapte mari. Au o energie debordanta si vor sa incerce noi experiente. Aventurile sunt la ordinea zilei pentru nativii singuri. Noiembrie se anunta o luna favorabila pentru tranzactii imobiliare. In plan profesional nativii lupta pentru a reusi sa obtina rezultatele dorite.

Fecioara
Nativii nascuti sub semnul Fecioarei pun pe primul loc comunicarea in cuplu si sunt atenti la nevoile partenerilor. Pentru nativii singuri este o luna benefica pentru intalnirea marii iubiri. In ceea ce priveste cariera, nativii au parte de beneficii ce vin din munca intelectuala, de conceptie.

Balanta
Balantele au parte de o luna magica in plan sentimental. Nativi singuri isi vor gasi perechea alaturi de care isi vor dori sa traiasca o viata intreaga, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de clipe de neuitat alaturi de partener. In cariera se anunta o luna productiva pentru nativi. Au obiective mari, ambitioase, insa cu rabdare si ambitie reusesc tot ce isi propun. Banii nu le vor lipsi.

Scorpion
In noiembrie, Scorpionii incep noi relatii, o reanimeaza pe cea existanta sau se indragostesc pentru prima oara. Indiferent de cum stau lucrurile, se anunta o luna plina de bucurii pentru acesti nativi. In plan profesional se anunta o perioada in care calitatile le sunt puse in valoare si sunt apreciati pentru eforturile depuse si nu vor duce lipsa de bani.

Sagetator
Sagetatorii acorda mai mult timp vietii de familie si relatiilor in luna noiembrie. Nativii pun pe primul loc partenerul de viata si copii si isi doresc sa faca tot mai multe lucruri impreuna. In ceea ce priveste cariera, se anunta o luna favorabila activitatilor intelectuale, scrisului si calatoriilor in scop de afaceri. Situatia financiara depinde mult de eforturile depuse de acestia.

Capricorn
Si relatiile amoroase ale Capricornilor sunt favorizate in luna noiembrie. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasa marea dragoste, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de calatorii in doi si de o buna comunicare. In ceea ce priveste cariera, ambitiile nativilor cresc si odata cu ele si sansa de reusita. Ar fi bine ca nativii sa nu exagereze cu cheltuielile luna aceasta.

Varsator
Varsatorii au parte de fericire si armonie in viata de cuplu. Nativii singuri se bucura de fiorii primelor intalniri, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu au sanse mari sa-si oficializeze relatia. In cariera au parte de reusite si culeg roadele muncii lor din ultimele luni. Acestia sunt apreciati de sefi si au sanse mari sa avanseze in post. Banii nu se vor lasa asteptati.

Pesti

Pentru Pesti luna noiembrie vine cu probleme in viata de cuplu ce pot avea legatura cu pozitia sociala sau profesia. Nu se anunta o luna benefica dragostei, nici pentru cei singuri. In cariera, nativii sunt creativi si pun pasiune in ceea ce fac. Vor avea parte de rezultate exceptionale si se vor bucura de castiguri sporite.

www.acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu