Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

30 octombrie 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017! Care sunt nativii care au parte de castiguri luna aceastaNoiembrie este o luna activa in plan profesional pentru majoritatea nativilor. Acestia sunt nevoiti sa munceasca mult pentru a se bucura de castiguri la final de luna. In schimb, altii sunt mai norocosi si pot castiga un premiu consistent sau o mostenire. Iata ce te asteapta in noiembrie, in cariera, in functie de zodie, si care sunt nativii care se imbogatesc peste noapte.

Berbec
Berbecii muncesc pe branci in noiembrie. Fac calcule, strategii, sporesc resursele si pun mare accent pe comunicarea cu cei din jur. Sunt posibile calatorii in interes de afaceri. Luna aceasta sunt favorizate colaborarile, parteneriatele si negocierile, de unde le va veni cea mai mare parte din venituri. Se pot astepta insa si la diverse cadouri, prime, premii sau chiar mosteniri. Vor avea asadar, o situatie financiara de invidiat.

Taur
Taurii au parte de o luna aglomerata la locul de munca. Vor lucra sub presiune, vor si nevoiti sa gestioneze urgente si situatii de criza sau alte situatii neprevazute ce apar la locul de munca. Rezultatele vor fi insa pozitive si sunt favorizate colaborarile si parteneriatele. In plan financiar nu au de ce sa se planga, insa trebuie sa fie chibzuiti cu cheltuielile deoarece tind sa arunce banii pe nimicuri.

Gemeni
Gemenii au parte de impliniri profesionale si recompense finaciare neasteptate in luna noiembrie. Nativii lucreaza cu placere si pun pasiune in ceea ce fac. In plus, prestatia acestor nativi va atrage aprecierile superiorilor si colegilor. Nici nu-i de mirare ca vor avea parte de castiguri financiare generoase.

Rac
In noiembrie Racii pun accentul pe comunicare, informatie si calatorii in interes de afaceri. Acesti nativi au o viata profesionala activa si depun multe eforturi pentru a obtine rezultatele dorite. Pentru acesti nativi, banii vor veni in special din activitati intelectuale, insa cu eforturi supraomenesti.

Leu
Leii sunt nevoiti sa lupte pentru a obtine rezultatele dorite. Este o luna buna pentru a-si impune punctul de vedere si pentru a se face ascultati de ceilalti. Noiembrie este o luna benefica pentru investitii de patrimoniu, dar si pentru cumpararea unor bunori precum piese de mobilier sau electrocasnice.

Fecioara
Fecioarele au parte numai de beneficii ce vin din activitatile intelectuale, munca de conceptie sau redactare, acumularea, procesarea si transmitere de informatii. Acesti nativi isi fac succesul cu mana lor, prin multa munca si ambitie, iar la final de luna aduna roadele. In ceea ce priveste banii, nativii trebuie sa fie atenti la cheltuieli, deoarece risca sa cumpere bunuri de care nu au nevoie, apoi sa regrete.

Balanta
Balantele au obiective mari, ambitioase, iar cu rabdare si effort reusesc sa faca tot ce isi propun. Sunt plini de energie si nu ezita sa ia decizii. Ba mai mult, sunt competitivi si au o mentalitate de invingatori. Banii nu le vor lipsi, ba din contra, vin mai multi decat sperau si fac tranzactii profitabile cu ajutorul acestora.

Scorpion
Scoprionii au parte de o luna in care calitatile le sunt puse in valoare. Acestia sunt apreciati de sefi pentru eforturile depuse, iar sansele de succes cresc considerabil. In ceea ce priveste banii, nu au de ce sa-si faca griji, deoarece se anunta castiguri considerabile.

Sagetator
Sagetatorii au parte de o luna plina, in care interesul pentru cariera este crescut. Depun insa mari eforturi pentru a reusi ceea ce isi propun, deoarece pentru acesti nativi nimic nu vine pe tava. Este o luna favorabila activitatilor intelectuale, scrisului si calatoriilor in scop de afaceri. Situatia financiara depinde mult de eforturile depuse de acestia.

Capricorn
In noiembrie cerintele si ambitiile nativilor cresc. Si odata cu ele creste si sansa de reusita a nativilor in afaceri. Au initiativa si simt nevoia de a actiona. Spiritul competitiv al acestora este la cote mari in noiembrie si dau dovada de o energie iesita din comun. Desi banii vor veni, aparent usor, ar fi bine ca nativii sa nu exagereze cu cheltuielile, deoarece se pot trezi rapid fara bani in buzunar.

Varsator
Si varsatorii stau bine la capitolul cariera. Nativii muncesc pe branci si reusesc sa patrunda in cercuri selecte ce ii ajuta sa evolueze rapid, dar cinstit, in plan profesional. Sunt energici si au spirit de initiativa, atragand rapid atentia superiorilor si totodata si admiratia acestora. Au sanse mari sa avanseze in post, iar banii nu se vor lasa asteptati.

Pesti
Pestii sunt extrem de creativi si pun pasiune in ceea ce fac. De aici li se trag rezultatele exceptionale si aprecierile celor din jur. Activitatea profesionala a nativilor pune mare accent pe comunicare si activitati ce au legatura cu intelectul in aceasta luna. Se anunta calatorii in interes de serviciu. Nativii isi pot creste veniturile din activitati in timpul liber, insa trebuie sa fie cu bagare de seama ce aleg, pentru a nu iesi in pierdere.

www.acasa.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu