Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

30 octombrie 2017

Horoscopul dragostei in luna noiembrie 2017! Pestii se despart, Capricornii se casatoresc


Noiembrie este o luna cu suisuri si coborasuri in ceea ce priveste dragostea. Nativii trebuie sa se astepte la probleme, nelamuriri si situatii tensionate in viata de cuplu. Cei care reusesc sa treaca peste acestea insa, vor avea parte de fericire si vor trai clipe de nuitat alaturi de partener. Iata ce te asteapta in dragoste, in functie de zodie, in luna noiembrie.
Berbec
In noiembrie, Berbecii acorda o mare importanta vietii de familie. Este posibil ca probleme mai vechi, legate de cuplu, sa iasa la iveala, insa nativii se mobilizeaza rapid si fac tot posibilul sa le rezolve. Nativii singuri iau atitudine si se decid sa faca ei primul pas in momentul in care o persoana reuseste sa le atraga atentia.

Taur

In noiembrie, Taurii singuri au sanse mari sa-si intalneasca iubirea, trebuie sa dea insa dovada de curaj in a o aborda. Este o luna aducatoare de noroc si pentru nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu. Acestia se bucura de intelegere si armonie si trebuie sa se gandesc serios la casatorie sau chiar la venirea pe lume a unui copil.

Gemeni
Gemenii aflati deja intr-o relatie de cuplu, au o viata sociala mult mai activa in noiembrie. Nativii acorda mai multa atentie partenerilor si nevoilor acestora si se bucura de iesiri in oras sau chiar de clatorii in doi. Cei singuri isi doresc mai mult ca niciodata sa-si gaseasca perechea. Nu ar fi exclus sa descopere ca marea lor dragoste se afla chiar la locul de munca.

Rac
In noiembrie, Racii se bucura de traiul in doi. Acestia petrec mai mult timp alaturi de partener si de copii si sunt dornici sa incerce noi lucruri alaturi de acestia. Si pentru cei ce isi doresc un copil, noiembrie aduce vesti bune. Este o luna benefica pentru fertilitate si pentru concepere. Si pentru nativii singuri, astrele au vesti bune. Este o perioada favorabila pentru intalniri si pentru povesti de dragoste ca-n basme.

Leu
Leii sunt pusi pe fapte mari in luna noiembrie. Au o energie debordanta si vor sa incerce noi experiente. In plus, nativii isi doresc mai mult ca niciodata sa filtreze, sa se faca remarcati si sa faca noi cuceriri. Aventurile sunt la ordinea zilei pentru acestia. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie au preocupari de natura domestica, achizitioneaza cadouri pentru copii si se preocupa de casa si familie.

Fecioara
Nativii nascuti sub semnul Fecioarei pun pe primul loc comunicarea in cuplu si sunt atenti la nevoile partenerilor. Este posibil sa planidice o calatorie in doi sau sa li se faca o surpriza placuta si sa plece intr-un loc pe care-si doreau de mult sa-l viziteze. Pentru nativii singuri este o luna benefica pentru intalnirea marii iubiri, sa se bucure de primul sarut si de declaratii romantice ca-n adolescenta.

Balanta
Balantele au parte de o luna magica in plan sentimental. Nativi singuri isi vor gasi perechea alaturi de care isi vor dori sa traiasca o viata intreaga. Trebuie doar sa fie atenti la persoanele din jurul lor si sa receptioneze semnalele pe care acestea le transmit. In schimb nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de clipe de neuitat alaturi de partener. Acestia pun mare accent pe comunicare, pe armonie si se gandesc serios la oficializarea relatiei.

Scorpion
In noiembrie, Scorpionii singuri incep noi relatii si au sanse mari sa se indragosteasca pentru prima oara. Cei aflati deja intr-o relatie reusesc sa treaca peste problemele din ultima perioada si fac tot posibilul sa reanimeze relatia in care se afla. Indiferent de cum stau lucrurile, se anunta o luna plina de bucurii pentru acesti nativi.

Sagetator
In luna noiembrie Sagetatorii acorda mai mult timp vietii de familie si relatiilor. Nativii pun pe primul loc partenerul de viata si copiii alaturi de care isi doresc sa petreaca tot mai mult timp. In plus, acesti nativi fac tot posibilul sa impace pe toata lumea si au tendinta de a se supraincarca cu nevoile celor din jur, uitand de propriile lor nevoie. Nativii singuri simt mai mult ca niciodata nevoia unui pertener alaturi si vor sa-si intemeieze o familie.

Capricorn
Si relatiile amoroase ale Capricornilor sunt favorizate in luna noiembrie. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasa marea dragoste si traiesc clipe de neuitat alaturi de aceasta. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie se bucura de calatorii in doi si de o buna comunicare. Este o luna benefica pentru consolidarea relatiei.

Varsator
Varsatorii au parte de fericire si armonie in viata de cuplu. Nativii singuri se bucura din nou de fiorii primelor intalniri si nu este exclus ca acestia sa se indragosteasca pana peste cap. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu reusesc sa treaca peste problemele avute in ultima vreme, sa le solutioneze si sa dea dovada de responsailitate, respect si maleabilitate in ceea ce priveste nevoile partenerilor. Sunt sanse mari ca acestia sa-si oficializeze relatia.

Pesti

Noiembrie nu este o luna benefica dragostei si relatiilor pentru nativii nascuti in Pesti. Nativii aflati intr-o relatie de cuplu trebuie sa se astepte la probleme ce au legatura cu pozitia sociala, profesia sau veniturile ce nu sunt pe placul partenerilor sau invers. De aici vor porni multe discutii in contradictoriu, reprosuri si nu este exclus sa se ajunga la despartire. Nici pentru cei singuri, astrele nu au vesti bune, sansele ca acestia sa-si gaseasca perechea fiind aproape inexistente.

www.acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu