Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

26 octombrie 2017

CUM IUBESTE ZODIA SCORPION?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Scorpion si femeia Scorpion in dragoste si viata.
Legenda constelatiei Scorpion este strans legata de povestea vanatorului Orion. Despre uriasul care haladuia muntii in cautarea fiarelor salbatice se spune ca era un fiu nelegitim de-ai zeului marilor, Poseidon. Pe de-o parte, era iubit de muritori datorita vitejiei sale si pentru ca vanea animalele care le-ar fi putut face rau oamenilor sau turmelor acestora. In acelasi timp, zeii nu il priveau cu ochi buni din cauza vrajbei pe care frumosul vanator o starnise intre zeite.
Se spune ca ultima lui cucerire a fost Eos cu mainile trandafirii, zeita rasaritului si s-ar fi laudat in gura mare ca a reusit sa ii topeasca inima acestuia. Mai mult de atat, Orion se lauda ca pe lume n-ar fi un vanator mai iscusit decat el.
Furioasa pe cuvintele sale, zeita Artemis, patroana vanatorii, a decis sa il pedepseasca. Printre olimpieni, se soptea ca frumoasa Artemis l-ar fi indragit in secret pe chipesul vanator insa de cand s-a nascut, ea a jurat pe raul Styx ca va ramane casta pana la sfarsitul veacurilor.
Fratele ei, Apollo, a simtit ca inima lui Artemis e indurerata si a planuit sa o razbune. Astfel, el i-a cerut ajutorul Gaiei, zeita-pamant, care a zamislit din adancurile sale un scorpion urias. Apollo a gonit fiara pe urmele vanatorului iar Orion si-a dat seama ca bestia nu e ca toate celelalte animale din lume. Astfel, el si-a lepadat armele si a fugit unde a vazut cu ochii, spre orizont, cu monstrul pe urmele sale. Curand, el a ajuns la marginea pamantului.
Atunci Apollo a urcat in ceruri la sora sa si a provocat-o la intrecere. Zeul i-a aratat acesteia un punct indepartat pe cer, poate o pasara ratacita la capatul pamantului si a prins ramasag cu Artemis ca zeita nu o va nimeri. Mandra si sigura pe ea, Artemis a pus sageata in arc, si-a incordat bratul si i-a dat drumul in vazduh.
Punctul pe care fratele sau i l-a aratat nu era altul decat Orion iar inima lui a fost strapunsa de sageata fara gres a zeitei. Privind desfasurarea povestii de pe tronul sau de aur, Zeus a hotarat sa se faca dreptate. Pe Apollo l-a mustrat zdravan pentru inselatoria sa iar lui Artemis i-a amintit de juramantul de castitate pe care l-a facut candva. Apoi i-a luat pe Orion si pe scorpion de pe pamant si i-a azvarlit pe bolta cereasca, in zari opuse, ca sa nu se mai lupte.
Caracteristici generale pentru zodia Scorpion

Nativii acestei zodii sunt greu de caracterizat in cuvinte insa daca ar fi sa rezumam in vreun fel personalitatile lor, atunci am putea spune ca sunt definiti de cuvantul „mister”. Acesta pluteste in jurul lor ca o aura si functioneaza de multe ori ca un zid de aparare.
Atunci cand au dispozitia necesara sau cand vor sa obtina ceva, Scorpionii sunt foarte sociabili si extrem de carismatici. Cu toate acestea, isi numara prietenii adevarati pe degete insa stiu ca se pot baza pe acestia, indiferent de circumstante.
Mai mult de atat, la randul lor, Scorpionii stiu sa fie foarte loiali si se arata absolut neiertatori cu cei care incearca sa ii raneasca pe ei sau pe oamenii la care tin.

Cum iubeste barbatul Scorpion?

Barbatul nascut in Scorpion are in interior o forta sexuala extrem de puternica. Aceasta poate functiona si in avantajul sau, in special in anii de tinerete insa in momentul in care va aparea posibilitatea sau dorinta unei relatii stabile, aceasta poate fi un impediment.
Din cauza ei, pentru barbatul Scorpion, fidelitatea poate fi un concept pe care nu il va intelege niciodata. Daca nu va reusi sa ajunga la maturitatea emotionala care sa ii permita sa o controleze, atunci indiferent de partenera sa, Scorpionul se va simti intotdeauna singur si neimplinit.
Cu toate acestea, in interiorul sau, barbatul Scorpion este sensibil si are nevoie de afectiune insa cu greu va recunoaste acest lucru. Daca reusesti sa cuceresti sau sa cunosti de aproape un astfel de barbat, vei constata ca este un om extrem de inteligent si de multe ori cu o cultura generala impresionanta.

Cum iubeste femeia Scorpion?

Sigura pe fortele sale, pentru femeia Scorpion nu exista provocare prea mare si nici nu stie sa spuna „nu pot”. Este extrem de pretentioasa in alegerea partenerilor insa adora sa flirteze si poate avea numeroase aventuri amoroase.
In ciuda naturii ei deschise si prietenoase, absolut cuceritoare, la inima unei femei nascute in Scorpion se ajunge foarte greu. Un potential partener trebuie sa treaca printr-o serie de teste la care va fi supus fara sa isi dea seama.
Cu toate acestea, ea crede in marea iubire si isi doreste sa isi intalneasca sufletul pereche. Barbatul care o va face sa se indragosteasca cu adevarat trebuie sa ii demonstreze ca este in primul rand un partener intelectual pe masura, ca se poate avea incredere in el, ca stie sa concureze si ca nu va fi niciodata posesiv sau gelos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu