Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

6 octombrie 2017

DE CE BARBATII SUFERA MAI MULT DIN DRAGOSTE DECAT FEMEILE

Cu toate ca barbatii primesc o educatie diferita, sunt invatati sa aiba grija de ei insisi, sa devina responsabili, sa aiba grija de casa si sa-si asigure o situatie financiara buna, sa fie “puternici”, ei sufera mai mult din dragoste decat noi, femeile.
Cand vine vorba despre dragoste, barbatii nu sunt diferiti fata de noi, femeile. Si ei sufera in urma unei despartiri sau sunt afectati de anumite experiente. Paradoxal, insa, barbatii sufera mai mult din dragoste, scrie elitedaily.com.
Cu toate ca barbatii primesc o educatie diferita, sunt invatati sa aiba grija de ei insisi, sa devina responsabili, sa aiba grija de casa si sa-si asigure o situatie financiara buna, sa fie “puternici”, ei sufera mai mult din dragoste decat noi, femeile.

De ce barbatii sufera mai mult din dragoste
Foarte multi dintre barbati considera, in continuare, ca femeile au roluri, responsabilitati si posibilitati diferite in societate fata de ei, iar ei au intaietate in multe domenii din viata profesionala sau chiar si personala. De fapt, unii dintre ei au convingerea ca au mai multe drepturi in societate. Emotional vorbind, ei ar trebui sa fie mult mai puternici, insa, din moment ce experientele de viata nu ne ocolesc in functie de gen, exista posibilitatea ca barbatii sa sufere mai mult atunci cand vine vorba despre viata sentimentala!
Femeile au invatat sa iti menajeze sentimentele

In timp ce noi, femeile, ne-am confruntat cu experiente, poate, destul de dureroase sau am avut parte de dezamagiri mai multe in dragoste, barbatii au avut tendinta sa creada ca sunt mai puternici, ca nu se lasa afectati foarte usor de anumite lucruri si ca au capacitatea sa treaca mult mai repede peste o despartire. Cu toate acestea, spre deosebire de femei, care reusesc sa evolueze din punct de vedere emotional si sa treaca mult mai usor peste o despartire, barbatii au devenit mai sensibili si, unii dintre ei, au tendinta sa sufere mai mult atunci cand vine vorba despre dragoste si relatii.
In general vorbind, barbatii nu sunt cei mai iscusiti in a trece peste o deceptie in dragoste. Se confrunta mai mult cu ei insisi si sunt “fortati” sa aprofundeze toate acele lucruri care-i afecteaza. Asadar, sunt situatii cand barbatii nu sunt pregatiti din punct de vedere emotional sa treaca peste o despartire dureroasa. Acest lucru se intampla din cauza ca experientele lor de viata anterioare au fost… blande cu ei.
Faptul ca barbatii sufera mai mult din dragoste nu inseamna ca pentru femei este floare la ureche, insa, cu cat traiesti mai multe experiente care te afecteaza, cu atat devii o persoana mai puternica. Iar femeile sunt mult mai expuse unui sir lung de obstacole decat barbatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu