Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

28 septembrie 2017

24 DE MODURI DE A DEVENI DIN NOU STAPANA PE VIATA TA CAND TE SIMTI PIERDUTA

Schimbarea este singurul lucru constant din viata noastra. Indiferent de cat de greu ne este, trebuie sa ne schimbam pentru a creste, pentru a ne dezvolta. Daca cineva continua sa isi mentina ideologiile rigide intr-o buna zi va inceta sa se mai integreze in acest puzzle mereu in schimbare.
 Viata este dura, insa asa esti si tu!

Schimbarea este singurul lucru constant din viata noastra. Indiferent de cat de greu ne este, trebuie sa ne schimbam pentru a creste, pentru a ne dezvolta. Daca cineva continua sa isi mentina ideologiile rigide intr-o buna zi va inceta sa se mai integreze in acest puzzle mereu in schimbare.

Iata care sunt cele mai importante moduri in care iti poti revendica viata
1. Fa exercitii fizice. Un corp sanatos vine cu o minte sanatoasa.
2. Calatoreste. Nu trebuie sa fie ceva scump si luxos. Doar o evadare de weekend sau o excursie de o zi.
3. Invata din trecut, traieste in prezent si viseaza la viitor.
4. Intalneste oameni noi. Astfel iti vor fi dezvaluite noi orizonturi. Unii oameni pot schimba modul in care vezi viata.
5. Fii deschisa si cinstita. Fii spontana. Viata este prea scurta pentru a fi traita dupa un ghid.
6. Ai grija de sanatatea ta. Nu te aduce la epuizare.
7. Fii tu insati. Scapa de scandardele sociale. Daca vrei o tunsoare excentrica, nu mai sta pe ganduri. Nu lasa ca nimeni sa iti spuna cine sa fii.
8. Scapa de negativitate. Totul depinde doar de tine.
9. Permite-i sufletului tau sa fie liber. Aloca-ti timp pentru lucrurile care te fac fericita. Nu totul in viata merita atentia ta.
10. Ajuta oameni care au trait experiente similare. Ajutorul este minunat in procesul de vindecare. Afla povestile de supravietuire ale oamenilor din jurul tau.
11. Ia-ti o saptamana libera. Opreste-te! Timp de 7 zile fa doar ce te taie capul. Micul dejun in pat, maraton de filme si somn in miez de zi.
12. Scapa de cateva lucruri. Este terapeutic. O casa curata te ajuta sa te simti mai calma si mai linistita. Acesta va fi un exercitiu bun in care arunci amintirile care iti fac rau.
13. Consolideaza-ti relatiile bune. Fa o lista de prioritati. Ai grija de relatiile frumoase din viata ta.
14. Mananca sanatos timp de o luna. O dieta echilibrata este esentiala. Consuma legume in mod regulat; acestea vor face minuni asupra sanatatii tale.
15. Inscrie-te la un curs nou. Cea mai buna distragere se afla in invatare. Ar putea fi proiectare, dans, scriere, teatru sau orice altceva.
16. Pune bani deoparte. Te va ajuta sa te simti mai sigura in viata.
17. Cauta sprijin. Intreaba-i pe cei dragi cum te descurci. Punctul de vedere al unei alte persoane te poate ajuta sa vezi lucrurile mai obiectiv.
18. Bazeaza-ti succesul pe schimbare, nu pe rezultat.
19. Invata o a doua limba. Poti gasi aplicatii foarte bune pe telefon in acest scop.
20. Incepe un obicei nou, pozitiv. Incepe un mic proces de transformare si vei vedea un efect de schimbare in viata ta.
21. Fii mai fericita decat crezi ca esti sau simte mai mult decat crezi ca meriti.
22. Elimina un obicei prost pentru cel putin trei luni.
23. Fii mandra de tine si de realizarile tale. Fii prietena ta; accepta ca esti uimitoare.
24. Iarta. Nu pentru alte persoane, nu pentru societate... ci pentru tine. Furia nu este bagajul pe care meriti sa il cari in aceasta viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu