Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

8 septembrie 2017

TEAL SWAN: 10 CITATE SPIRITUALE de la o femeie uluitoare


In ultimii doi ani, Teal Swan a avut o mare influenta asupra mea. Teal Swan este cunoscuta pentru clipurile cu teme spirituale pe care le posteaza pe canalul ei de YouTube, a scris mai multe carti de spiritualitate si in toata lumea tine workshopuri la care participa mii de oameni.
De ce e speciala Teal Swan?
Mai este cunoscuta si ca "The Spiritualist Catalyst" fiindca reuseste sa aduca enorm de multa claritate asupra unor viziuni spirituale asupra lumii. E o femeie frumoasa si extrem de inteligenta care s-a nascut practic din cenusa suferintei (fiindca in timpul copilariei si adolescentei a suferit abuzuri ingrozitoare) pentru a aduce vindecarea in vietile a milioane de oameni din toata lumea.
Cu fiecare aparitie a ei, Teal Swan nu inceteaza sa ma uimeasca, sa ma inspire si sa ma faca mai puternica. Iata o selectie din cele mai frumoase cuvinte spuse de aceasta zana contemporana.
Teal Swan - citate spirituale inspirationale
1. Noi oamenii mergem in toate colturile lumii si incercam sa aflam ce este in neregula cu noi. Apoi mergem pana la capatul lumii ca sa aflam cum sa ne reparam. Si nu functioneaza cu adevarat niciodata. Si asa mergem in fiecare colt al lumii incercand sa aflam de ce nu functioneaza. Cand de fapt, motivul pentru care nu functioneaza este chiar pentru ca noi credem ca este ceva in neregula cu noi insine.
2. Ca sa integram ceva, sa vindecam, trebuie mai intai sa ne asumam acea particica din noi. Orice nu putem sa ne asumam in interiorul nostru vom proiecta asupra celorlalti.
3. Suntem neputinciosi in momentul cand incercam sa contolam ceea ce a fost fiindca nu putem sa il atingem. Asa incat… schimba ceea ce poti atinge… prezentul. Transforma-l in ceea ce iti doresti sa fie… viitorul.
4. Daca esti nefericit, uita-te la lucrurile pe care le faci in fiecare zi. Nu poti sa faci aceleasi lucruri in fiecare zi si sa ai rezultate diferite in legatura cu modul cum te simti. Asa ca fa lucruri diferite. Daca faci lucruri diferite in fiecare zi, vei incepe sa vezi rezultate diferite.
5. Cea mai inalta forma de inteligenta nu este sa pricepem din ce suntem facuti, ci sa devenim capabili sa ne observam fara judecata.
6. Singurele lucruri pe care le poti pierde sunt acelea pe care trebuie sa le pierzi; sunt de fapt acelea pe care trebuie sa le pierzi tocmai ca sa gasesti ceva infinit mai valoros pentru tine.
7. Manifestarile sunt creatii ale subconstientului nostru. In realitate, ele nu sunt conditionate de nimic si de nimeni. Odata ce sunt create de constiinta noastra, ele sunt lasate sau oprite se manifeste ca actiuni in viata noastra fizica, de catre chiar gandurile noastre (n.r. subconstiente).
8. Tot ceea ce iti doresti este deja al tau. Iti apartine fie ca iti dai seama de acest lucru, fie ca nu iti dai seama. Exista o posesiune innascuta fata de absolut tot ceea ce ti-ai dorit tu vreodata, iti doresti sau iti vei dori vreodata. Cheia manifestarii a ceea ce iti doresti este sa recunosti acea posesiune innascuta. Cheia este sa recunosti ca nu trebuie sa faci nimic sa meriti sa ti se intample ceva, ci ca deja esti in posesiunea acelui lucru pe care ti-l doresti.
9. Acceptarea este moneda de schimb a iubirii.
10. Aceasta lume este plina de atata Bucurie. Este in jurul tau mereu, in fiecare zi. Tu nu trebuie decat sa te re-educi sa vezi acest lucru. Pentru aceia dintre voi care ati aflat cronologia vietii mele si distanta emotionala pe care am strabatut-o de acolo de unde eram pana unde sunt acum, veti sti ca vorbesc despre calatoria de la suferinta la bucurie ca si experienta personala. Am fost acolo. Am strabatut si eu acea strada. Acum va vorbesc despre ceea ce stiu.
Ceea ce stiu e ca suferinta creeaza suferinta si singurul mod prin care putem schimba acest lucru in lume este sa devenim noi BUCURIE si sa incepem sa ii contaminam pe ceilalti cu ea. Daca devii bucurie incetezi sa ii mai faci si pe altii nefericiti si lantul suferintei se intrerupe. De ce imi pasa? Fiindca eu sunt tu. Suferinta ta este suferinta lumii. Nu poti sa nu suferi si sa nu influentezi absolut tot ceea ce exista.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu