Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

28 septembrie 2017

Sterge KARMA NEGATIVA – 7 Legi karmice care iti pot transforma viata


Karma poate sa fie curatata - dar majoritatea oamenilor nu cunosc acest lucru. Meditatia, vizualizarea si curatarea chakrelor pot sa transforme 'karma negativa'.
Este foarte gresit sa credem ca nu avem nicio putere asupra lucrurilor negative sau pozitive care se intampla in vietile noastre.
De fapt, suntem fiinte creatoare si, devenind constienti de actiunile noastre, acceptand legile divine, avand incredere in Univers si in modul cum se manifesta, cat si asumandu-ne fieare aspect al fiintelor noastre, ne transformam din victime neputincioase, in carmacii unei corabii pe care o putem numi viata.
7 legi karmice care te vor ajuta sa iti transformi viata
1. Legea Karmei: Daca iti doresti ceva in viata ta, ar trebui sa actionezi spre indeplinirea visului tau
Acesta este un aspect pe care multa lume il uita. Nu putem sa asteptam pur si simplu ca lucrurile sa se intample, fara ca un efort sa vina si din partea noastra.
Nu ne putem permite sa nu facem macar primul pas in directia pe care ne-o dorim!
2. Legea Karmei: Auto-cunoasterea
Nu putem sa controlam ceea ce alti oameni fac, dar putem sa avem auto-control asupra reactiilor si actiunilor noastre. Nu este un lucru tocmai usor atunci cand nu suntem constienti de actiunile noastre subconstiente.
Avem o responsabilitate in a ne cunoaste pe noi insine. Daca reusesti sa intelegi toata structura modului cum gandesti, cuvintele pe care le folosesti, felul cum te porti in viata ta de zi cu zi, felul cum vorbesti cu oamenii, felul cum te porti cu oamenii, felul cum te porti, felul cum mergi, felul cum mananci – daca esti constient de toate caeste lucruri, atunci mintea ta nu te va insela si atunci nu este nimic de care sa fii dezamagit. – Jiddu Krishnamurti
3. Legea Karmei: Viata este creatia ta
Pentru ca singurul lucru pe care il putem controla suntem chiar noi insine, iar viata nu este decat o oglindire a sinelui nostru. Noi decidem in ce directie sa mergem si cum sa ne luam destinul in propriile maini.
Legi karmice care iti pot transforma viata
4. Legea Karmei: Istoria se va repeta pana cand o invatam
Este una dintre cele mai cunoscute legi ale Karmei. Universul ne pune in fata unor lectii de viata care se vor repeta le nesfarsit, daca noi nu ne maturizam destul pentru a ne asuma acea lectie de viata. Povestea se repeta pana in momentul cand devenim constienti si reusim sa privim tot ceea ci ni se intampla din o cu totul si cu totul alta perspectiva. Cand reusim acest lucru ne ridicam deasupra blocajului nostru si reusim sa mergem mai departe.
O problema nu poate fi rezolvata de la acelasi nivel de constiinta. – Albert Einstein
5. Legea Karmei: Lucrurile valoroase pentru noi sunt acelea pentru care muncim
Adevarata valoare a ceva nu vine din cati bani am cheltuit pe acel ceva, ci din cat de asiduu ne-am straduit ca sa obtinem ceea ce ne-am dorit.
6. Legea Karmei: Cele mai mari victorii personale sunt acelea care sunt benefice tuturor
Cea mai mare reusita este atunci cand faptele tale au un efect asupra lumii intregi, atunci cand aduci o contributie importanta in lume. Atunci cand facem un bine lumii inconjuratoare si cand ascultam chemarea inimii noastre catre aceasta viata, abia atunci ne implinim adevarata menire.
Dedicarea fata de societate inseamna capacitatea de a genera o forta karmica pozitiva adica un sprijin uluitor din partea Universului.
7. Legea Karmei: Fii fericit!
Este cea mai importanta lege karmica. Ce trebuie sa facem este sa invatam sa vedem samburele de lumina din orice eveniment negativ. Sa vedem ca in spatele a ceva nefast se ascund posibilitati noi. Cu o asemenea mentalitate reusim sa acceptam viata exact asa cum este si sa cream noi posibilitati, din ce in ce mai luminoase, din ce in ce mai bune pentru vietile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu