Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

29 octombrie 2015

7 semne ca iubesti un suflet batran

Afla daca partenerul tau are un spirit cu multe vieti anterioare

Toata lumea stie legenda sufletelor pereche. Se spune ca la inceputul umanitatii, fiecare dintre noi avea doua capete, patru maini, patru picioare si o singura inima. Astfel, nimeni nu era niciodata singur iar oamenii traiau in fericire si armonie. Tocmai pentru ca erau atat de fericiti, ei au uitat de oranduielile egoiste ale zeilor si nu le mai aducea ofrande.
Satui de nesupunerea oamenilor si gelosi pe fericirea lor care nu le era accesibila nemuritorilor, zeii au hotarat sa trimita pe pamant fulgere cumplite care sa desparta sufltele pereche si sa le ia mintile, astfel incat sa se piarda unul de celalalt. Unii dintre noi au norocul sa isi intalneasca sufletele pereche in fiecare existenta iar in cazul altora, vietile lor anterioare sunt decalate iar spiritele pot capata mai multa experienta. Prin urmare, iata care sunt semnele ca iubesti un suflet batran.

1. Jumatatea ta este o persoana pasionata de filozofie, politica si dezbateri.

Toate acestea sunt semne ale unei culturi generale bogate si, in general, cele mai insetate spirite dupa cunoastere sunt cele care au acumulat deja mai multe vieti anterioare si care stiu ca una dintre modalitatile de trecere la un stadiu superior de existenta este cunoasterea.

2. Sufletele batrane isi impart lectiile de viata

Ca fiecare dintre noi, spiritele foarte evoluate nu au aparut pe aceasta lume atoatecunoscatoare. Dincolo de nevoia lor permanenta de a invata, se afla si nevoia de a-i invata pe cei din jur. Prin urmare, daca partenerul tau este genul de persoana care nu doar ca da sfaturi, dar da sfaturi excelente, calde si obiective, atunci poti considera aceasta calitate ca fiind un semn al spiritului sau elevat.


3. Spiritele cu experienta stiu cum sa ii sustina pe cei din jur

Desigur, stiu sa critice in egala masura insa inainte de acest lucru, spiritele cu experienta stiu cum sa le ofere persoanelor dragi sustinerea de care au nevoie pentru a-si implini cele mai fierbinti dorinte. Nu sunt invidiosi si incearca din toate puterile sa ii ajute pe cei pe care ii iubesc, fie si prin darul unui sfat pertinent.


4. SUFLETELE BATRANE NU SE JOACA NICIODATA CU SENTIMENTELE CELOR DIN JUR
Poate ca nu iti va face destainuiri de la prima intalnire insa cu siguranta un partener cu un spirit batran va fi intotdeauna foarte sincer si va spune mereu ce isi doreste si ce asteptari are de la relatia cu o anumita persoana. In general, astfel de spirite nu sunt genul care sa isi piarda timpul cu flirturi si aventuri.
5. SUFLETELE CARE AU TRECUT PRIN MAI MULTE VIETI ANTERIOARE SUNT FOARTE SINCERE
Nu doar in relatia cu partenerul de cuplu, ci in fiecare tip de conexiune din vietile lor, spiritele care au trecut prin mai multe existente sunt foarte sincere. Cu siguranta si spiritele mai tinere sunt sincere insa de multe ori, aceasta pot fi lipsite de diplomatia pe care o au spiritele batrane. Acestia de pe urma, atunci cand au ceva de spus, isi deschid sufletele sau isi exprima exact parerea insa stiu sa faca acest lucru fara sa le randeasca sentimentele celorlalti.
6. SPIRITELE EVOLUATE AU O LATURA ARTISTICA
Nu trebuie sa fie tenori, soprane sau pictori recunoscuti pe plan mondial. In general, sufletele care au trecut prin mai multe vieti au invatat sa pastereze cu ei cate o frantura din frumosul vietii pe care au trait-o. Se spune ca pe langa anumite carcteristici deprinse in alta viata, temeri sau dorinte, in vietile actuale aducem cu noi si anumite inclinatii iar acest lucru este cu atat mai puternic in cazul sufletelor batrane. Aceasta latura a lor se poate reflecta in pasiunea pentru literatura sau arta, talent la desenat sau poate ureche muzicala, fotografie, cinematografie si orice alta manifestare artistica.
7. SPIRITELE BATRANE SUNT SURSE DE INSPIRATIE
Chiar daca nu le place intotdeauna sa se afle in centru atentiei, astfel de persoane au in primul rand menirea de a-i inspira pe cei din jur sa fie mai buni, mai puternici sau mai siguri pe ei. Tocmai de aceea, vor isca usor valuri de admiratie si nu vor fi aproape niciodata singuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu