Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

10 mai 2017

Te iubesc, copilul meu frumos. Aduci in lume miracole. Citeste scrisoarea emotionanta a unei mamici!

 


Iti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti amintesc mereu cat de minunat esti si sa iti spun ca indiferent de ce s-ar intampla, o sa stralucesti intotdeauna. Nu spun lucrurile acestea fiindca sunt mama ta, ci fiindca ne-ai imbogatit atat de mult vietile si vei continua sa imbogatesti vietile celor pe care urmeaza sa ii intalnesti.
Cand am citit scrisoarea pe care Orla Kelly i-a adresat-o copilului ei si a facut-o publica in revista lifehack.org, mi-am spus ca nu as fi putut exprima in cuvinte mai potrivite ceea ce simt la randul meu pentru copilul meu si tot binele si frumosul pe care doresc sa il aduca lumii si sa il primeasca inapoi. Am tradus de aceea scrisoarea integral in speranta ca tot mai multe mamici o vor citi si se vor regasi in ea.
Orla Kelly: Scrisoare deschisa catre copilul meu frumos
Dragul meu copil,
Iti scriu aceasta scrisoare ca sa-ti amintesc mereu cat de minunat esti si sa iti spun ca indiferent de ce s-ar intampla, o sa stralucesti intotdeauna. Nu spun lucrurile acestea fiindca sunt mama ta, ci fiindca ne-ai imbogatit atat de mult vietile si vei continua sa imbogatesti vietile celor pe care urmeaza sa ii intalnesti.
Lucrurile cu care te-ai confruntat au devenit confruntarile mele in timp ce lucrurile minunate pe care le-ai realizat pana acum in scurta ta viata mi-au adus mult mai multa bucurie decat orice mi-as fi putut imagina vreodata. Cand ma uit in ochii tai, vad atat de multa speranta pentru umanitate si pentru lumea aceea in care ar trebui sa traim cu totii…
O lume plina de bunatate pentru tot si toti, indiferent ca este un zambet, un simplu gest sau pur si simplu a fi acolo. Asta este ce aduci in lume. O lume plina de compasiune pentru cei vulnerabili, cei slabi, cei foarte tineri si cei foarte batrani. Pari sa ai o sensibilitate aparte pentru nevoile altora si ii ajuti in cele mai delicate modalitati.
Apreciaza lucrurile simple.
Te bucuri de orice intamplare simpla de peste zi pe care noi restul le luam de bune si ma ajuti sa apreciez viata in toata splendoarea ei. Iti spui propriul adevarul chiar daca lumea nu este intotdeauna pregatita sa il auda si ai o mare constientizare a ceea ce se potriveste impreuna in viata si a ce nu. Acest lucru iti poate cauza neplaceri cateodata, insa lumea are nevoie de oratori, visatori, creatori, inventatori, exploratori si tu ai o parte din fiecare.
Nu exista nimeni intru totul ca tine acum si nu o sa fie niciodata. Ai totul inauntrul tau si o sa te duca oriunde ai vrea sa mergi si sa fii orice vrei sa fii. Bucura-te ca esti copil chiar daca sunt momente cand iti doresti sa fii un adult. Crede-ma, sunt atat de multi adulti care isi doresc sa aiba o a doua sansa la copilarie. Copilaria este un timp special pentru experiente noi, pentru a invata lucruri noi, pentru a invata sa faci lucrurile mai bine si pur si simplu pentru a te distra si a face boacane. Nu uita de partea distractiva. Este materialul din care sunt facute amintirile minunate si te vor ajuta sa depasesti orice vremuri dificile mai tarziu in viata.
Imaginatia este darul tau cel mai mare.
Sa nu iti pierzi niciodata imaginatia, copilul meu frumos, chiar daca altii pot rade de tine. Ei nu pot vedea miracolele si magia care au loc in capsorul tau si nu pot vedea locurile in care te duc aventurile tale. Gandurile tale sunt curate si pure si minunat de simple si cu toate acestea sunt momente cand simt ca esti impovarat, copilul meu, insa nu o poti exprima inca.
Sensibilitatea si puterea ta de perceptie te fac sa constientizezi mai multe decat ceilalti, nu doar tot ceea ce este bun, dar si lucrurile care nu sunt tocmai bune in lume astazi. Stiu ca unele lucruri pentru tine nu au un sens. Nu au un sens nici pentru mine. In schimb, cauta tot ce este bun in lume, in ceilalti si cel mai important in tine insuti si orice altceva va veni de la sine.
O sa fiu intotdeauna acolo pentru tine.
Sa stii ca sunt intotdeauna aici pentru tine indiferent de ce se va intampla si o sa te iubesc intotdeauna si o sa te sprijin pe masura ce te dezvolti in persoana unica care esti. Nu te schimba, doar evolueaza in tot ceea ce esti destinat sa devii. Va fi suficient, copilul meu. Fii o raza de lume. Fii o raza de speranta pentru noi toti. Acum du-te oriunde te poarta respiratia vietii si du-te sa stralucesti, straluceste oriunde te-ai duce. Raspandeste lumina si lumineaza intreaga lume deoarece iti apartine.
“Lasandu-ne propria lumina sa straluceasca, le oferim in mod inconstient celorlalti oameni permisiunea sa faca la fel.” Marianne Williamson
Autor: Orla Kelly


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu