Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

7 aprilie 2017

IUBESTE O FEMEIE CARE ADORA SINGURATATEAIubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.
Iubeste o femeie care adora singuratatea. Da, ai auzit bine! Te sfatuiesc sa te indragostesti de o femeie careia ii place sa petreaca mai mult timp cu ea decat cu prietenii si cunostintele ei.
Inainte sa imi pui intrebarea "Cum sa fac asta?", lasa-ma sa iti spun ca a fi singur nu este acelasi lucru cu a fi un singuratic. Nu se traduce nici prin egoism. A fi singur inseamna sa ai nevoie de oameni cateva ore pe zi, insa sa fii impacat cu a trai si cu tine insati. Sa poti petrece timp in compania propriei persoane, sa iti permiti posibilitatea de a iti face ordine in sentimente, sa nu iti fie teama de ceea ce gandesti.
O femeie care adora singuratatea este o femeie sigura pe ea. O femeie care nu te controleaza, care nu are nevoie sa fie conectata cu tine 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. O femeie care iti ofera timpul si libertatea de care ai nevoie.

Ea este misterioasa si poate ca nu spune foarte multe cand este intr-un grup de oameni destul de mare, insa cu siguranta te va soca cand sunteti doar voi doi la o cafea. Pentru ca adora sa vorbeasca, insa o face doar atunci cand trebuie, cand vrea si cand are starea de spirit necesara. Da, este foarte capricioasa, insa merita toata osteneala.
Este o femeie cu capul pe umeri, sigura pe ea si independenta. Nu asteapta nimic de la nimeni si traieste asa cum isi doreste. Nu are nevoie de cineva care sa o intregeasca pentru ca simte ca nu ii lipseste nimic. Pentru ea iubirea este un cadou de la viata si o accepta doar in momentul in care isi da seama ca este compatibila cu acel barbat.
Este o femeie pe care o poti la 2 dimineata si gaseste o solutie la problema ta. Pentru ca nu este alaturi de tine doar la bine, ci si la greu, cand ai nevoie de o persoana puternica in care sa gasesti sprijin.
Este o femeie care adora sa calatoreasca pentru ca asa simte ca traieste. Isi iubeste viata si este impacata cu deciziile luate. Pentru ea nu exista greseli (si a facut numeroase), ci doar lectii de viata care au ajutat-o sa ajunga unde este acum. Zambeste la fiecare lucru marunt care ii aduce liniste si este nerabdatoare sa vada ce ii rezerva viitorul. In momentul in care se indragosteste, isi pune inima pe tava si face tot posibilul sa te faca fericit.
Da, iubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu