Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

7 aprilie 2017

7 LUCRURI CARE SE INTAMPLA ATUNCI CAND TE INDRAGOSTESTI DE VIATA TA (SI NU DE O PERSOANA)

Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita.
Esti responsabila pentru propria fericire. Iata ce se intampla atunci cand inveti sa iubesti propria viata (si nu o alta persoana):

1. Descoperi lucrurile care iti plac si iti faci timp pentru acestea.
Dragostea este frumoasa, insa nu este totul. Sunt atat de multe alte lucruri care iti pot aduce fericire - arta, fotografie, muzica, literatura, sport. Cand accepti ca esti singura si nu ai nevoie de alte persoane pentru a te face fericita, iti investesti tot timpul si energia in tine, in lucrurile care te inspira, care iti pun zambetul pe buze. Si viata pare sa devina mai frumoasa.
2. Esti mai atenta la nevoile si dorintele tale
Daca te indragostesti de viata ta inseamna ca ai timp sa faci ce iti place, ce iti doresti si ce ai nevoie. Inseamna ca te concentrezi pe obiectivele tale si ce poti face pentru a le atinge. Inseamna sa descoperi ce iti doresti cu adevarat de la relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau, de la viata pe care o traiesti pe acest pamant.
3. Apreciezi relatiile pe care le ai deja in loc sa te concentrezi asupra celor pe care nu le ai
Relatiile romantice nu sunt singurele care iti aduc fericire si dragoste in viata ta. Cand te concentrezi si pe alte lucruri decat viata amoroasa, ai mai mult timp pentru membrii familiei, pentru prieteni si alti oameni. In plus, iti dai seama si de importanta acestor oameni in viata ta.
4. Iti concentrezi atentia asupra altor aspecte din viata ta
Cand nu esti concentrata asupra unei relatii sentimentale, iti gasesti timp si pentru ale lucruri precum cariera, hobby-uri, viitor, finante, prioritati.
5. Iti petreci mai mult timp facand anumite lucruri
Nu iti place sa iti pierzi timpul degeaba; nu lasi ca lucrurile care iti plac sa dispara din viata ta, muncesti pentru ele. Traiesti o viata frumoasa, inspirata, in care faci tot ce iti place. Esti un personaj activ in propria poveste.
6. Folosesti timpul pe care il ai pentru a aprecia lucrurile marunte
Dintr-o data, lucrurile marunte, cum ar fi apusul soarelui sau rasul unui copil, par sa capete un alt sens. Daca in trecut erau ceva normal, acum devin mai importante, devin parte integranta a vietii tale - si asta pentru ca descoperi ca si ele iti pot aduce fericirea, iti pot pune zambetul pe buze.
7. Inveti sa te iubesti
Ai trecut de la a iubi pe cineva la a invata sa te iubesti pe tine. Incerci sa petreci mai mult timp in compania ta, sa iti pretuiesti sufletul, sa iti vindeci inima, sa te pui pe primul loc. Inveti ca esti singura care stie ce inseamna fericirea si cum o poti gasi. Inveti sa iubesti viata si sa nu mai cauti nimic... pentru ca dragostea te va gasi la un moment dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu