Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

12 aprilie 2017

CELE MAI FRUMOASE CITATE ALE ANGELINEI JOLIE

In astfel de momente, avem nevoie de cateva cuvinte frumoase spuse chiar de Angelina Jolie.
 Sunt prea frumoase pentru a nu fi share-uite. 

1. Daca ajung sa ma fac de ras, cui ii pasa? Nu ma sperie perceptia nimanui despre mine.
2. Fara durere nu ar exista suferinta si fara suferinta nu am invata nicicand din greseli. Ca sa fiu mai precisa, durerea si suferinta sunt cheia catre toate ferestrele; fara ele nu ar exista cale in viata.
3. Cu plansul nu rezolvi nimic, iar imbratisarile nu te ajuta in momentele grele. Fericirea, insa, trebuie impartita cu oamenii pe care ii iubesti. Cu goliciunea si deznadejdea trebuie sa te descurci de unul singur.
4. Cateodata tot ce trebuie sa faci este sa uiti ceea ce simti si sa-ti amintesti ceea ce meriti.
5. Nu regret niciodata nimic. Nu cred in regrete. Atunci cand regreti, ti-e sila de tine. Atunci cand ti-e rusine, te afli ca intr-o cusca.
6. Traiesc intotdeauna momentul prezent. Nu-mi place sa fac planuri de viitor. Maine se poate schimba totul: viata, exteriorul, oamenii din jur, meseria. Altfel, ar fi trista existenta.
7. Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
8. In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
9. Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
10. Daca intrebi oamenii ce si-au dorit intotdeauna sa faca, cei mai multi dintre acesti oameni nu au facut acel lucru. Asta imi frange inima.
11. Experientele noastre, bune sau rele, ne fac ceea ce suntem. Trecand peste greutati, devenim mai puternici si mai maturi.
12. Iubesti, atuci cand le urezi tot ce e mai bun oamenilor pe care ii iubesti si atunci cand pui interesele si bunastarea lor in fata intereselor si bunastarii tale. Este ceea, pentru ce merita sa traiesti.
13. Daca a fi intreg la minte inseamna a crede ca e ceva gresit in a fi diferit, atunci, mai degraba, as fi bolnava psihic
14. Este mai rau sa-ti parasesti partenerul si apoi sa-l vorbesti de rau. Toate problemele trebuie rezolvate intre patru ochi, acasa.
15. De fiecare data cand ma simt pierduta scot o harta si o privesc. Ma holbez la ea pana ce imi aduc aminte ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea lucruri de facut, de vazut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu