Love is life

Iubirea ne deschide calea spre spiritualitate, spre armonia sufletelor si frumusetea universului, caci doar iubirea se daruie neconditionat, fara teama de sacrificiu si fara a pretinde nimic in schimb. Si astfel il inalta si il innobileaza pe om. „Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire” spune apostolul Ioan

"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.In iubire se arata plenitudinea existentei."Dumitru Staniloae

7 aprilie 2017

10 SEMNE CARE ITI DEMONSTREAZA CA ESTI MAI FERICITA DECAT CREZI

Usa catre fericire se deschide din interior
Traim intr-o lume in care nu mai stim ce este fericirea. Suntem in cautarea ei zi de zi, insa uitam ca o putem gasi doar daca ne oprim din aceasta fuga prin viata si ne concetram asupra lucrurilor pe care deja le avem.
Noi am gasit cateva semne care iti pot demonstra ca esti mai fericita decat crezi ca esti. Citeste-le atunci cand simti ca nu mai poti si vrei sa renunti.
1. Zambesti mai tot timpul
Zambesti si esti bucuroasa in fiecare zi? Atunci felicitari. Zambetul tau este un semn ca esti fericita si ca radiezi o multime de energie pozitiva oamenilor din jurul tau.
2. Te bucuri la lucruri marunte
Un rasarit, un apus, o revedere cu o persoana din trecut, o imbratisare oferita din inima, rasul unui copil, florile de primavara, plimbarile prin parc. Esti libera si te poti bucura de toate aceste lucruri marunte.
3. Poti cere ajutor atunci cand ai nevoie
Da, esti o persoana norocoasa si chiar fericita pentru ca esti inconjurata de oameni care te iubesc si in care poti avea incredere. Atunci cand ai un moment de slabiciune, ai posibilitatea de a le cere ajutorul.
4. Nu traiesti in trecut
Pe masura ce timpul trece, inveti cum sa lasi ca lucrurile sa se schimbe, ca trecutul sa ramana trecut. Viata ta este acum, chiar in acest moment si faci tot posibilul sa o traiesti asa cum trebuie. O parte a fericirii este sa stii ce este important pentru tine in viata si ce nu.
5. Mai putina drama
Viata ta trebuie sa fie linistita si frumoasa. Nu iti plac certurile, discutiile contradictorii, conflictele, problemele. Cu cat exista mai putina drama in viata ta cu atat esti mai fericita.
6. Nu te plangi
Una dintre cele mai inutile activitati care exista in viata este sa te plangi. Cand te plangi mai putin, accepti mai mult si mergi mai departe. Este simplu - viata nu trebuie sa fie despre esecuri, ci despre bucurii (chiar si cele mici).
7. Nu iti pasa ce cred altii
Tu detii controlul asupra vietii tale. Ai renuntat de mult timp la ce cred altii si incerci sa fii doar pentru tine.
8. Accepti schimbarea
Indiferent de planul pe care are loc schimbarea, tu incerci sa o accepti, sa te adaptezi si sa mergi mai departe. Consideri ca fiecare schimbare este o sansa pe care ti-o da universul pentru a reusi.
9. Iubesti
... cu patima. Iubesti viata, te iubesti pe tine, iubesti lucrurile care iti pun zambetul pe buze, iubesti oamenii din viata ta. Tu iubesti tot!
10. Apreciezi ce ai deja
Esti recunoscatoare pentru tot ce ai. Ai o perspectiva pozitiva asupra vietii tale si te bucuri de ce ai obtinut pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu